Produk

View as  
 
  • Pikeun Label napel Jingyida Pikeun Dahareun urang biasana ngalakukeun laminasi waterproof dina beungeut labél. Sacara umum, kami bakal nutupan permukaan labél sareng pilem herang, pilem matte atanapi minyak. Sedengkeun pikeun lem, urang ogé bakal nyarankeun glues béda, kayaning lem panas ngalembereh, lem minyak, lem cai, sarta lem viscose, ngaliwatan beungeut némpelkeun customer urang.

  • Pikeun Jingyida's Adhesive Frozen Food Label kami biasana ngalakukeun laminasi waterproof dina permukaan labél. Sacara umum, kami bakal nutupan permukaan labél sareng pilem herang, pilem matte atanapi minyak. Sedengkeun pikeun lem, kami nganggo lem husus pikeun lingkungan suhu Low.

  • Pikeun Jingyida urang napel Food Sticker Label urang biasana ngalakukeun lamination waterproof dina beungeut labél nu. Sacara umum, kami bakal nutupan permukaan labél sareng pilem herang, pilem matte atanapi minyak. Sedengkeun pikeun lem, urang ogé bakal nyarankeun glues béda, kayaning lem panas ngalembereh, lem minyak, lem cai, sarta lem viscose, ngaliwatan beungeut némpelkeun customer urang.

  • Pikeun Label Paket Dahareun Jingyida urang biasana ngalakukeun laminasi tahan cai dina permukaan labél. Sacara umum, kami bakal nutupan permukaan labél sareng pilem herang, pilem matte atanapi minyak. Sedengkeun pikeun lem, urang ogé bakal nyarankeun glues béda, kayaning lem panas ngalembereh, lem minyak, lem cai, sarta lem viscose, ngaliwatan beungeut némpelkeun customer urang.

  • Pikeun Jingyida urang napel Food Label Roll kami biasana ngalakukeun lamination waterproof dina beungeut labél nu. Sacara umum, kami bakal nutupan permukaan labél sareng pilem herang, pilem matte atanapi minyak. Sedengkeun pikeun lem, urang ogé bakal nyarankeun glues béda, kayaning lem panas ngalembereh, lem minyak, lem cai, sarta lem viscose, ngaliwatan beungeut némpelkeun customer urang.

  • Pikeun Jingyida's Adhesive Food Label Printing kami biasana ngalakukeun laminasi waterproof dina permukaan labél. Sacara umum, kami bakal nutupan permukaan labél sareng pilem herang, pilem matte atanapi minyak. Sedengkeun pikeun lem, urang ogé bakal nyarankeun glues béda, kayaning lem panas ngalembereh, lem minyak, lem cai, sarta lem viscose, ngaliwatan beungeut némpelkeun customer urang.